Alma Media (FI) (ALMA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Alma Media (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

ALMA  

Alma Media är en finsk mediekoncern. Inom bolaget återfinns huvudfokus inom digital media, där utbudet består av nyhetsinnehåll inom livsstil, karriär och ekonomi. Under koncernen går ett flertal varumärken där de mer kända inkluderar Kauppalehti, Talouselämä och Iltalehti. Kunderna återfinns inom inom Norden, Baltikum och Europa och består av privata aktörer.

Alma Media (FI) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Media & Publicering. Bolaget har ett börsvärde på 862 MEUR, en omsättning på 298 MEUR och med ett resultat på 33 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Alma Media (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Alma Media (FI) (ALMA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Alma Media (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern ALMA. Aktien har ett P/E-tal på 25.9 och P/S-tal på 3.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Alma Media (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Alma Media (FI) senaste utdelning är 0.3 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Alma Media (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Alma Media (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Alma Media (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Alma Media (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Alma Media (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Alma Media (FI)

Alma Media (FI)

TickerALMA
ListaMid Cap
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschMedia & Publicering
Börsvärde862 MEUR
Omsättning298 MEUR
Vinst33 MEUR
P/E25.9
P/S3.5
Utdelning0.3 EUR
Direktavkastning2.9%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Alma Media (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Alma Media (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter