Hav Group (NO) (HAV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Hav Group (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

HAV  

HAV Group är verksamma inom energi- och tillverkningsindustrin. Bolaget arbetar med utveckling av energilösningar till sjöfartsindustrin. Produktportföljen är bred och inkluderar bland annat system för vätgasenergi samt för hantering av ballast. Utöver huvudverksamheten erbjuds eftermarknadsservice, support och underhåll. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro inom Skandinavien. HAV-koncernen grundades 2021.

Hav Group (NO) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Förnybarenergi. Bolaget har ett börsvärde på 577 MNOK, en omsättning på 647 MNOK och med ett resultat på 99 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hav Group (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hav Group (NO) (HAV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hav Group (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern HAV. Aktien har ett P/E-tal på 5.8 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hav Group (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hav Group (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Hav Group (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hav Group (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hav Group (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Hav Group (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hav Group (NO)

Hav Group (NO)

TickerHAV
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorKraftförsörjning
BranschFörnybarenergi
Börsvärde577 MNOK
Omsättning647 MNOK
Vinst99 MNOK
P/E5.8
P/S0.7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hav Group (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hav Group (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter