Magnora (NO) (MGN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Magnora (NO) aktie

MGN  

Magnora är verksamma inom offshore segmentet. Bolaget erbjuder borrningslösningar och är specialiserade inom planering, design, projekt och konstruktion av flytande enheter. Störst fokus återfinns huvudsakligen inom FPSO (Floating Production, Storage and Offloading), där bolaget utvecklat en egen plattform. Verksamhet innehas på global nivå. Bolaget grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Arendal.

Magnora (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 1 270 MNOK, en omsättning på 42 MNOK och med ett resultat på 29 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Magnora (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Magnora (NO) (MGN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Magnora (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern MGN. Aktien har ett P/E-tal på 44.6 och P/S-tal på 46.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Magnora (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Magnora (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Magnora (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Magnora (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Magnora (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Magnora (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Magnora (NO)

Magnora (NO)

TickerMGN
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde1 270 MNOK
Omsättning42 MNOK
Vinst29 MNOK
P/E44.6
P/S46.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Magnora (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Magnora (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter