Plug Power (PLUG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Plug Power aktie

🔔 Skapa bevakning

PLUG  

Plug Power konstruerar, utvecklar, tillverkar och kommersialiserar bränslecellsystem för elektriska lyftkransbilar och materialhanteringsutrustning. Bolaget erbjuder sina produkter globalt till detaljhandel, livsmedelsbutiker och institutionella matdistributionscentraler samt tillverkningsanläggningar. Bolaget grundades 1997 och har sitt huvudkontor i New York, USA.

Mer om aktien Plug Power

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Plug Power (PLUG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Plug Power utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Plug Power Avanza – se aktiekurs idag

Se Plug Power senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Plug Power – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Plug Power.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Plug Power.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag