Hifab (HIFA B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

HIFA B  

Hifab Group är ett projektledningsbolag inom byggbranschen. Bolaget erbjuder projektledning och rådgivning för hållbar utveckling och optimering av resurser inom marknaderna för fastigheter, industri, miljö och processteknik. Bolaget levererar även konsulttjänster inom IT samt infrastruktur- och drifttjänster. Störst verksamhet innehas inom den nordiska marknaden, men med en närvaro på global nivå. Bolaget etablerades ursprungligen 1947 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Hifab tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 169 MSEK, en omsättning på 362 MSEK och med ett resultat på -6 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hifab

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hifab (HIFA B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hifab aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern HIFA B. Aktien har ett P/E-tal på -28.2 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hifab utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hifab Avanza – se aktiekurs idag

Se Hifab senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hifab – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hifab.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Hifab.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Hifab

Hifab

TickerHIFA B
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde169 MSEK
Omsättning362 MSEK
Vinst-6 MSEK
P/E-28.2
P/S0.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hifab

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hifab? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter