Hifab (HIFA B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Hifab aktie

HIFA B  

Hifab Group är ett projektledningsbolag inom byggbranschen. Bolaget erbjuder projektledning och rådgivning för hållbar utveckling och optimering av resurser inom marknaderna för fastigheter, industri, miljö och processteknik. Bolaget levererar även konsulttjänster inom IT samt infrastruktur- och drifttjänster. Störst verksamhet innehas inom den nordiska marknaden, men med en närvaro på global nivå. Bolaget etablerades ursprungligen 1947 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Hifab tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 167 MSEK, en omsättning på 362 MSEK och med ett resultat på 1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hifab

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hifab (HIFA B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hifab aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern HIFA B. Aktien har ett P/E-tal på 167.1 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hifab utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hifab Avanza – se aktiekurs idag

Se Hifab senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hifab – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hifab.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Hifab.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera