IDEX Biometrics (NO) (IDEX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

IDEX Biometrics (NO) aktie

IDEX  

IDEX Biometrics är ett norskt teknikbolag inriktade mot att utveckla och kommersialisera produkter inom avancerad sensorteknik som används vid fingeravtrycksläsning. Bolagets produkter används inom en mängd biometriska aktiverade enheter på marknader som mobiltelefoner, smartkort, och inom segmentet IoT (Internet of Things). Bolaget grundades 1996 och har sitt huvudkontor i Bærum.

IDEX Biometrics (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Biometri. Bolaget har ett börsvärde på 1 253 MNOK, en omsättning på 3 MNOK och med ett resultat på -283 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien IDEX Biometrics (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper IDEX Biometrics (NO) (IDEX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

IDEX Biometrics (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern IDEX. Aktien har ett P/E-tal på -4.4 och P/S-tal på 76.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

IDEX Biometrics (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

IDEX Biometrics (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se IDEX Biometrics (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter IDEX Biometrics (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien IDEX Biometrics (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i IDEX Biometrics (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om IDEX Biometrics (NO)

IDEX Biometrics (NO)

TickerIDEX
ListaOB Match
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschBiometri
Börsvärde1 253 MNOK
Omsättning3 MNOK
Vinst-283 MNOK
P/E-4.4
P/S76.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien IDEX Biometrics (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om IDEX Biometrics (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter