Crunchfish (CFISH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Crunchfish aktie

CFISH  

Crunchfish utvecklar interaktionslösningar för mobil handel och augmented reality (AR). Med hjälp av egenutvecklad appterminal och mjukvara möjliggörs digital mobilbetalning. Kommersialiseringen inom mobil handel görs i samarbete med övriga bolag inom koncernen. Inom AR erbjuder bolaget mjukvara för geststyrning av AR-glasögon och annan konsumentelektronik. Mjukvaran används på global nivå, med kunder inom varierande branscher. Crunchfish etablerades 2010 och har idag sitt huvudkontor i Malmö.

Crunchfish tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Biometri. Bolaget har ett börsvärde på 2 016 MSEK, en omsättning på 18 MSEK och med ett resultat på -25 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Crunchfish

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Crunchfish (CFISH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Crunchfish aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern CFISH. Aktien har ett P/E-tal på -79.6 och P/S-tal på 86.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Crunchfish utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Crunchfish Avanza – se aktiekurs idag

Se Crunchfish senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Crunchfish – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Crunchfish.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Crunchfish.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Crunchfish

Crunchfish

TickerCFISH
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschBiometri
Börsvärde2 016 MSEK
Omsättning18 MSEK
Vinst-25 MSEK
P/E-79.6
P/S86.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Crunchfish

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Crunchfish? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter