Eyeonid (EOID) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Eyeonid aktie

EOID  

Eyeonid Group utvecklar säkerhetslösningar mot identitetskapning och förfalskning. Bolagets kunder väljer via plattformen vilken information de vill säkra, vilket inkluderar alltifrån kreditkortsnummer, e-mail adresser till ID handlingar. Eyeonid letar därefter igenom datavolymer och information för att upptäcka avvikelser. Sedan levereras en varning och rekommendation till kunden att överblicka informationen och vid behov sätta in åtgärder. Bolagets huvudkontor är beläget i Stockholm.

Eyeonid tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Biometri. Bolaget har ett börsvärde på 124 MSEK, en omsättning på 13 MSEK och med ett resultat på -33 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Eyeonid

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Eyeonid (EOID) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Eyeonid aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern EOID. Aktien har ett P/E-tal på -3.8 och P/S-tal på 9.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Eyeonid utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Eyeonid Avanza – se aktiekurs idag

Se Eyeonid senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Eyeonid – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Eyeonid.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Eyeonid.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Eyeonid

Eyeonid

TickerEOID
ListaNGM
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschBiometri
Börsvärde124 MSEK
Omsättning13 MSEK
Vinst-33 MSEK
P/E-3.8
P/S9.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Eyeonid

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Eyeonid? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter