Precise Biometrics (PREC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Precise Biometrics aktie

PREC  

Precise Biometrics är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar och marknadsför produkter och lösningar baserade på fingeravtrycksavläsning. Lösningarna levereras till ett flertal företagskunder samt myndighetsorganisationer på global nivå, där tekniken licensieras till en stor andel användare. Bolaget startades under 1997 och har idag sitt huvudkontor i Lund.

Precise Biometrics tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Biometri. Bolaget har ett börsvärde på 456 MSEK, en omsättning på 103 MSEK och med ett resultat på -12 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Precise Biometrics

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Precise Biometrics (PREC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Precise Biometrics aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern PREC. Aktien har ett P/E-tal på -37.6 och P/S-tal på 4.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Precise Biometrics utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Precise Biometrics Avanza – se aktiekurs idag

Se Precise Biometrics senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Precise Biometrics – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Precise Biometrics.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Precise Biometrics.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Precise Biometrics

Precise Biometrics

TickerPREC
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschBiometri
Börsvärde456 MSEK
Omsättning103 MSEK
Vinst-12 MSEK
P/E-37.6
P/S4.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Precise Biometrics

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Precise Biometrics? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter