Keskisuomalainen (FI) (KSLAV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Keskisuomalainen (FI) aktie

KSLAV  

Keskisuomalainen är en mediekoncern. Huvudverksamheten består av tidningsutgivning och medietrycksaker. Under koncernen går ett flertal varumärken som Warkauden Lehti, Vantaan Sanomat, samt Helsingin Uutiset. Förutom tidningsutgivning erbjuds tryck- och distributionstjänster, samt marknadsföringstjänster. Bolaget har sitt huvudkontor i Jyväskylä.

Keskisuomalainen (FI) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Media & Publicering. Bolaget har ett börsvärde på 150 MEUR, en omsättning på 232 MEUR och med ett resultat på 20 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Keskisuomalainen (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Keskisuomalainen (FI) (KSLAV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Keskisuomalainen (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern KSLAV. Aktien har ett P/E-tal på 7.4 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Keskisuomalainen (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Keskisuomalainen (FI) senaste utdelning är 1 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 7.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Keskisuomalainen (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Keskisuomalainen (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Keskisuomalainen (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Keskisuomalainen (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Keskisuomalainen (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Keskisuomalainen (FI)

Keskisuomalainen (FI)

TickerKSLAV
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschMedia & Publicering
Börsvärde150 MEUR
Omsättning232 MEUR
Vinst20 MEUR
P/E7.4
P/S0.7
Utdelning1 EUR
Direktavkastning7.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Keskisuomalainen (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Keskisuomalainen (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter