InCoax Networks (INCOAX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

InCoax Networks aktie

INCOAX  

Incoax Networks är ett telekombolag. Bolaget är inriktade mot att leverera produkter och tjänster inom telekom- och bredband, med störst fokus på diverse IP- och surflösningar med Gigabit-hastighet. Idag utvecklar bolaget både hård- och mjukvara, och kunderna återfinns inom ett flertal branscher, huvudsakligen bland företagskunder. Bolaget kom till under 2009 och har sitt huvudkontor i Gävle.

InCoax Networks tillhör sektorn Telekommunikation och branschen Telekomtjänster. Bolaget har ett börsvärde på 138 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -58 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien InCoax Networks

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper InCoax Networks (INCOAX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

InCoax Networks aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern INCOAX. Aktien har ett P/E-tal på -2.4 och P/S-tal på 10.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

InCoax Networks utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

InCoax Networks Avanza – se aktiekurs idag

Se InCoax Networks senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter InCoax Networks – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien InCoax Networks.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i InCoax Networks.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om InCoax Networks

InCoax Networks

TickerINCOAX
ListaFirst North
LandSverige
SektorTelekommunikation
BranschTelekomtjänster
Börsvärde138 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-58 MSEK
P/E-2.4
P/S10.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien InCoax Networks

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om InCoax Networks? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter