Transtema (TRANS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Transtema aktie

TRANS  

Transtema levererar nätverks- och kommunikationslösningar. Exempel på lösningar innefattar radio- och fibernät, systemdesign samt datanät. Bolaget är verksamma inom större delen av värdekedjan, från projektering, design och byggnation, till underhåll. Utöver är bolaget även återförsäljare av nätverksutrustning. Transtema har sitt huvudkontor i Västra Frölunda.

Transtema tillhör sektorn Telekommunikation och branschen Telekomtjänster. Bolaget har ett börsvärde på 627 MSEK, en omsättning på 1 609 MSEK och med ett resultat på 4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Transtema

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Transtema (TRANS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Transtema aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern TRANS. Aktien har ett P/E-tal på 162 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Transtema utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Transtema Avanza – se aktiekurs idag

Se Transtema senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Transtema – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Transtema.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Transtema.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Transtema

Transtema

TickerTRANS
ListaFirst North
LandSverige
SektorTelekommunikation
BranschTelekomtjänster
Börsvärde627 MSEK
Omsättning1 609 MSEK
Vinst4 MSEK
P/E162
P/S0.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Transtema

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Transtema? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter