Maven Wireless (MAVEN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Maven Wireless aktie

MAVEN  

Maven Wireless är en leverantör inom trådlösa täckningslösningar och särskilt distribuerade antennsystem (DAS). Bolagets produkter gör det möjligt för kunder att utöka bandbredd och kapacitet för sin trådlösa infrastruktur med RF-prestanda och dataflöde. Tjänsterna används för att säkerställa täckning i tunnlar, på tåg, tunnelbanor, arenor och i byggnader. Maven Wireless har sitt huvudkontor i Kista.

Maven Wireless tillhör sektorn Telekommunikation och branschen Telekomtjänster. Bolaget har ett börsvärde på 752 MSEK, en omsättning på 62 MSEK och med ett resultat på -13 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Maven Wireless

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Maven Wireless (MAVEN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Maven Wireless aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern MAVEN. Aktien har ett P/E-tal på -56.9 och P/S-tal på 12.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Maven Wireless utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Maven Wireless Avanza – se aktiekurs idag

Se Maven Wireless senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Maven Wireless – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Maven Wireless.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Maven Wireless.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Maven Wireless

Maven Wireless

TickerMAVEN
ListaFirst North
LandSverige
SektorTelekommunikation
BranschTelekomtjänster
Börsvärde752 MSEK
Omsättning62 MSEK
Vinst-13 MSEK
P/E-56.9
P/S12.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Maven Wireless

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Maven Wireless? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter