Komplett Bank (NO) (KOMP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Komplett Bank (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

KOMP  

Komplett Bank är en norsk finansiell aktör som tillhandahåller fritids- och konsumentfinansiering. Visionen är att vara en flexibel aktör där lånefinansiering kan erhållas utan krav på större säkerhetsinsättning. Utöver finansiering erbjuds även diverse fakturahantering. En stor del av bolagets tjänster nås via bolagets hemsida. Banken grundades under 2014 och har sitt huvudkontor i Lysaker.

Komplett Bank (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kredit & Finansiering. Bolaget har ett börsvärde på 1 524 MNOK, en omsättning på 1 176 MNOK och med ett resultat på 236 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Komplett Bank (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Komplett Bank (NO) (KOMP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Komplett Bank (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern KOMP. Aktien har ett P/E-tal på 6.5 och P/S-tal på 1.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Komplett Bank (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Komplett Bank (NO) senaste utdelning är 0.4 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 5.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Komplett Bank (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Komplett Bank (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Komplett Bank (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Komplett Bank (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Komplett Bank (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Komplett Bank (NO)

Komplett Bank (NO)

TickerKOMP
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschKredit & Finansiering
Börsvärde1 524 MNOK
Omsättning1 176 MNOK
Vinst236 MNOK
P/E6.5
P/S1.5
Utdelning0.4 NOK
Direktavkastning5.1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Komplett Bank (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Komplett Bank (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter