Harboes Bryggeri (DK) (HARB B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Harboes Bryggeri (DK) aktie

HARB B  

Harboes Bryggeri är en producent av alkoholhaltiga - och icke alkoholhaltiga drycker. Verksamheten återfinns på global nivå och styrs utifrån tre affärssegment: Harboe Nordic, Harboe International och Harboe Ingredients. Produktsortimentet består huvudsakligen av öl men även utav energidrycker, läsk, juice, cider och vatten. Bolaget etablerades 1883 och har sitt huvudkontor i Skælskør.

Harboes Bryggeri (DK) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Bryggeri. Bolaget har ett börsvärde på 351 MDKK, en omsättning på 1 373 MDKK och med ett resultat på -19 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Harboes Bryggeri (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Harboes Bryggeri (DK) (HARB B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Harboes Bryggeri (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern HARB B. Aktien har ett P/E-tal på -18.6 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Harboes Bryggeri (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Harboes Bryggeri (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Harboes Bryggeri (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Harboes Bryggeri (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Harboes Bryggeri (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Harboes Bryggeri (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Harboes Bryggeri (DK)

Harboes Bryggeri (DK)

TickerHARB B
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorDagligvaror
BranschBryggeri
Börsvärde351 MDKK
Omsättning1 373 MDKK
Vinst-19 MDKK
P/E-18.6
P/S0.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Harboes Bryggeri (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Harboes Bryggeri (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter