Lån og Spar Bank (DK) (LASP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Lån og Spar Bank (DK) aktie

LASP  

Lån og Spar Bank bedriver bankverksamhet. Idag erbjuds ett brett utbud av finansiella tjänster inom lån och sparande. Tjänsterna är främst inriktade mot traditionell privatrådgivning, där största delen av bankens tjänster nås digitalt. Verksamhet innehas huvudsakligen på den nordiska marknaden med Danmark som hemmamarknad. Banken grundades 1880 och har idag sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Lån og Spar Bank (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Nischbanker. Bolaget har ett börsvärde på 1 927 MDKK, en omsättning på 832 MDKK och med ett resultat på 162 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Lån og Spar Bank (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Lån og Spar Bank (DK) (LASP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Lån og Spar Bank (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern LASP. Aktien har ett P/E-tal på 11.9 och P/S-tal på 2.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Lån og Spar Bank (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Lån og Spar Bank (DK) senaste utdelning är 8 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Lån og Spar Bank (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Lån og Spar Bank (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Lån og Spar Bank (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Lån og Spar Bank (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Lån og Spar Bank (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lån og Spar Bank (DK)

Lån og Spar Bank (DK)

TickerLASP
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschNischbanker
Börsvärde1 927 MDKK
Omsättning832 MDKK
Vinst162 MDKK
P/E11.9
P/S2.2
Utdelning8 DKK
Direktavkastning1.4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lån og Spar Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lån og Spar Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter