Lån og Spar Bank (DK) (LASP) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Lån og Spar Bank (DK) (LASP)

Lån og Spar Bank (DK) aktie

Lån og Spar Bank bedriver bankverksamhet. Idag erbjuds ett brett utbud av finansiella tjänster inom lån och sparande. Tjänsterna är främst inriktade mot traditionell privatrådgivning, där största delen av bankens tjänster nås digitalt. Verksamhet innehas huvudsakligen på den nordiska marknaden med Danmark som hemmamarknad. Banken grundades 1880 och har idag sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Lån og Spar Bank (DK) Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Lån og Spar Bank (DK) går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Lån og Spar Bank (DK) är just nu 8 DKK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning1.6%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Lån og Spar Bank (DK) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Lån og Spar Bank (DK). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Lån og Spar Bank (DK), som verkar inom finans & fastighetsektorn och finns på mid cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lån og Spar Bank (DK)

Lån og Spar Bank (DK)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerLASP
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschNischbanker
Börsvärde1 771 MDKK
Omsättning832 MDKK
Vinst153 MDKK
P/E11.6
P/S2.1
Utdelning8 DKK
Direktavkastning1.6%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lån og Spar Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lån og Spar Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter