LED iBond (DK) (LEDIBOND) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

LED iBond (DK) aktie

LEDIBOND  

LED iBond är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom belysning baserade på IoT-infrastruktur. Tekniken är egenutvecklad och används huvudsakligen för elektronisk styrning av större belysningslösningar. Produkterna vidaresäljs som helhetslösningar och under eget varumärke. Kunderna återfinns både bland privata aktörer samt bland företagskunder, huvudsakligen verksamma inom detalj-, restaurang- och hotellbranschen.

LED iBond (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Elektroniska komponenter. Bolaget har ett börsvärde på 227 MDKK, en omsättning på 12 MDKK och med ett resultat på -18 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien LED iBond (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper LED iBond (DK) (LEDIBOND) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

LED iBond (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern LEDIBOND. Aktien har ett P/E-tal på -12.9 och P/S-tal på 30.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

LED iBond (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

LED iBond (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se LED iBond (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter LED iBond (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien LED iBond (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i LED iBond (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om LED iBond (DK)

LED iBond (DK)

TickerLEDIBOND
ListaFirst North
LandDanmark
SektorIndustri
BranschElektroniska komponenter
Börsvärde227 MDKK
Omsättning12 MDKK
Vinst-18 MDKK
P/E-12.9
P/S30.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien LED iBond (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om LED iBond (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter