Luxor (DK) (LUXOR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Luxor (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

LUXOR B  

Luxor är ett investmentbolag. Bolaget fokuserar huvudsakligen på investeringar som berör räntepapper, pantbrev och företagsobligationer. Utöver investerar även bolaget i börsnoterade aktier, med visionen att vara en långsiktig ägare samt frambringa ökat aktieägarvärde på lång sikt. Bolaget grundades ursprungligen 1973 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Luxor (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 466 MDKK, en omsättning på 88 MDKK och med ett resultat på 53 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Luxor (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Luxor (DK) (LUXOR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Luxor (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern LUXOR B. Aktien har ett P/E-tal på 8.8 och P/S-tal på 4.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Luxor (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Luxor (DK) senaste utdelning är 25 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Luxor (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Luxor (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Luxor (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Luxor (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Luxor (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Luxor (DK)

Luxor (DK)

TickerLUXOR B
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde466 MDKK
Omsättning88 MDKK
Vinst53 MDKK
P/E8.8
P/S4.6
Utdelning25 DKK
Direktavkastning4.4%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Luxor (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Luxor (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter