EAM Solar (NO) (EAM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

EAM Solar (NO) aktie

EAM  

EAM Solar är ett investmentbolag som förvärvar, äger och driver ett flertal solcellsanläggningar. Bolaget förvärvar solkraftverk som huvudsakligen redan är i drift på den europeiska marknaden. Verksamheten bedrivs utifrån dotterbolagen, exempelvis EAM Solar Park Management, som tar hand om den dagliga driften i verksamheten. Bolaget bildades 2011 och har sitt huvudkontor i Oslo.

EAM Solar (NO) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Solkraft. Bolaget har ett börsvärde på 62 MNOK, en omsättning på 25 MNOK och med ett resultat på -2 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien EAM Solar (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper EAM Solar (NO) (EAM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

EAM Solar (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Axess, och med tickern EAM. Aktien har ett P/E-tal på -35.5 och P/S-tal på 5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

EAM Solar (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

EAM Solar (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se EAM Solar (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter EAM Solar (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien EAM Solar (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i EAM Solar (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om EAM Solar (NO)

EAM Solar (NO)

TickerEAM
ListaOslo Axess
LandNorge
SektorKraftförsörjning
BranschSolkraft
Börsvärde62 MNOK
Omsättning25 MNOK
Vinst-2 MNOK
P/E-35.5
P/S5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien EAM Solar (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om EAM Solar (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter