Napatech (NO) (NAPA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Napatech (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

NAPA  

Napatech är ett IT-bolag. Bolaget tillhandahåller lösningar inom dataleverans och cybersäkerhet. Produkterna samlar in, analyserar och bearbetar användbar data. Bolagets produkter levereras till kunder inom varierande branscher, särskilt för kunder med väsentligt behov av ett tillförlitligt molnnätverk, inkluderat finans- och försvarsindustrin. Förutom cybersäkerhetslösningar erbjuds lösningar inom IT-infrastruktur. Napatech etablerades 2003 och har huvudkontor i Søborg.

Napatech (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 1 337 MNOK, en omsättning på 230 MNOK och med ett resultat på 23 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Napatech (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Napatech (NO) (NAPA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Napatech (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern NAPA. Aktien har ett P/E-tal på 58.3 och P/S-tal på 5.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Napatech (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Napatech (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Napatech (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Napatech (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Napatech (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Napatech (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Napatech (NO)

Napatech (NO)

TickerNAPA
ListaOB Match
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde1 337 MNOK
Omsättning230 MNOK
Vinst23 MNOK
P/E58.3
P/S5.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Napatech (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Napatech (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter