New Equity Venture (NEVI B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

New Equity Venture aktie

NEVI B  

New Equity Venture International är ett investmentbolag som investerar i både noterade och onoterade bolag. Visionen är att vara en aktiv ägare som är delaktig i affärs- och strategiutveckling. Majoriteten av innehaven återfinns bland bolag verksamma inom IT-branschen. Bolaget har som mål att de innehav som är onoterade på sikt även skall noteras. New Equity Venture International har sitt huvudkontor i Stockholm.

New Equity Venture tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 110 MSEK, en omsättning på 17 MSEK och med ett resultat på 32 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien New Equity Venture

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper New Equity Venture (NEVI B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

New Equity Venture aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern NEVI B. Aktien har ett P/E-tal på 3.4 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

New Equity Venture utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

New Equity Venture senaste utdelning är 0.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

New Equity Venture Avanza – se aktiekurs idag

Se New Equity Venture senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter New Equity Venture – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien New Equity Venture.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i New Equity Venture.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om New Equity Venture

New Equity Venture

TickerNEVI B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde110 MSEK
Omsättning17 MSEK
Vinst32 MSEK
P/E3.4
P/S2.3
Utdelning0.3 SEK
Direktavkastning0.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien New Equity Venture

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om New Equity Venture? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter