North Energy (NO) (NORTH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

North Energy (NO) aktie

NORTH  

North Energy är ett holdingbolag som idag styr verksamheten via dotterbolaget North E & P, verksamma inom prospektering och produktion av olja och gas på den norska kontinentalsockeln. Utöver bedriver koncernen ett flertal olika investeringar på nämnd marknad via dotterbolaget North Energy Capital AS. Bolaget etablerades 2007 och har sitt huvudkontor i Oslo.

North Energy (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 325 MNOK, en omsättning på 1 MNOK och med ett resultat på 122 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien North Energy (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper North Energy (NO) (NORTH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

North Energy (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Axess, och med tickern NORTH. Aktien har ett P/E-tal på 2.7 och P/S-tal på 2901.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

North Energy (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

North Energy (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se North Energy (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter North Energy (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien North Energy (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i North Energy (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om North Energy (NO)

North Energy (NO)

TickerNORTH
ListaOslo Axess
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde325 MNOK
Omsättning1 MNOK
Vinst122 MNOK
P/E2.7
P/S2901.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien North Energy (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om North Energy (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter