NTR Holding (DK) (NTR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

NTR Holding (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

NTR B  

NTR Holding är verksamma inom säkerhetslösningar. Under bolaget går ett flertal dotterbolag med olika affärsinriktningar, från investeringar via NTR Invest till utveckling, produktion och försäljning av säkerhetsljus för flytvästar, livflottor, och andra elektroniska produkter via dotterbolaget Daniamant. Koncernen etablerades under 2010 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

NTR Holding (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Elektroniska komponenter. Bolaget har ett börsvärde på 129 MDKK, en omsättning på 90 MDKK och med ett resultat på 11 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NTR Holding (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NTR Holding (DK) (NTR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NTR Holding (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern NTR B. Aktien har ett P/E-tal på 12 och P/S-tal på 1.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NTR Holding (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NTR Holding (DK) senaste utdelning är 2.3 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

NTR Holding (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se NTR Holding (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NTR Holding (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NTR Holding (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i NTR Holding (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NTR Holding (DK)

NTR Holding (DK)

TickerNTR B
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschElektroniska komponenter
Börsvärde129 MDKK
Omsättning90 MDKK
Vinst11 MDKK
P/E12
P/S1.6
Utdelning2.3 DKK
Direktavkastning4.3%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NTR Holding (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NTR Holding (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter