Panostaja (FI) (PNA1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Panostaja (FI) aktie

PNA1V  

Panostaja är ett investmentbolag. Bolaget förvärvar och utvecklar små- och medelstora bolag med långsiktig utvecklingspotential. Utöver tillväxtpotential fokuserar bolagen på att aktivt äga och driva strategiska förändringar. Investeringsportföljen är inriktat mot ett flertal branscher med störst koncentration inom sjukvård och industri runtom den europeiska marknaden. Bolagets huvudkontor ligger i Tampere.

Panostaja (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 39 MEUR, en omsättning på 193 MEUR och med ett resultat på -4 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Panostaja (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Panostaja (FI) (PNA1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Panostaja (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern PNA1V. Aktien har ett P/E-tal på -9 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Panostaja (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Panostaja (FI) senaste utdelning är 0 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Panostaja (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Panostaja (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Panostaja (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Panostaja (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Panostaja (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Panostaja (FI)

Panostaja (FI)

TickerPNA1V
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde39 MEUR
Omsättning193 MEUR
Vinst-4 MEUR
P/E-9
P/S0.2
Utdelning0 EUR
Direktavkastning4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Panostaja (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Panostaja (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter