Pexip (NO) (PEXIP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Pexip (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

PEXIP  

Pexip Holding är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av digitala plattformar för videokommunikation. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för intern uppföljning och kommunikation. Kunderna består av företagskunder verksamma i ett flertal sektorer runtom den globala marknaden. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse mervärdestjänster och teknisk support. Störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden.

Pexip (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 8 871 MNOK, en omsättning på 370 MNOK och med ett resultat på -156 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Pexip (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Pexip (NO) (PEXIP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Pexip (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern PEXIP. Aktien har ett P/E-tal på -57 och P/S-tal på 12.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Pexip (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Pexip (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Pexip (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Pexip (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Pexip (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Pexip (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Pexip (NO)

Pexip (NO)

TickerPEXIP
ListaOB Match
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde8 871 MNOK
Omsättning370 MNOK
Vinst-156 MNOK
P/E-57
P/S12.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Pexip (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Pexip (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter