Scandinavian Investment (DK) (SIG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Scandinavian Investment (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

SIG  

Scandinavian Investment Group är en dansk finansiell koncern. Bolaget arbetar idag med förvärv och drift av kommersiella fastigheter samt privata bostäder. Verksamheten drivs via flertalet dotterbolag och en stor del av affärsområdena är inriktade mot investeringsverksamheten, där investeringarna består av både noterade samt onoterade innehav. Störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden.

Scandinavian Investment (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 131 MDKK, en omsättning på 337 MDKK och med ett resultat på 36 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Scandinavian Investment (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Scandinavian Investment (DK) (SIG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Scandinavian Investment (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern SIG. Aktien har ett P/E-tal på 3.6 och P/S-tal på 23.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Scandinavian Investment (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Scandinavian Investment (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Scandinavian Investment (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Scandinavian Investment (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Scandinavian Investment (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Scandinavian Investment (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Scandinavian Investment (DK)

Scandinavian Investment (DK)

TickerSIG
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde131 MDKK
Omsättning337 MDKK
Vinst36 MDKK
P/E3.6
P/S23.8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Scandinavian Investment (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Scandinavian Investment (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter