TagMaster (TAGM B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

TagMaster aktie

🔔 Skapa bevakning

TAGM B  

TagMaster är ett teknikbolag. Idag utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer bolaget radiofrekvensbaserade produkter och system (RFID) för automatisk identifiering av fordon, spårbunden trafik, lastbärare och individer. Produkterna exporteras huvudsakligen till Europa, Asien och Nordamerika. Företaget har ett globalt nätverk av partners, systemintegratörer och distributörer. Bolaget grundades 1994 och har huvudkontor i Kista.

TagMaster tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 436 MSEK, en omsättning på 296 MSEK och med ett resultat på 9 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien TagMaster

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper TagMaster (TAGM B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

TagMaster aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern TAGM B. Aktien har ett P/E-tal på 47.5 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

TagMaster utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

TagMaster Avanza – se aktiekurs idag

Se TagMaster senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter TagMaster – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien TagMaster.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i TagMaster.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om TagMaster

TagMaster

TickerTAGM B
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde436 MSEK
Omsättning296 MSEK
Vinst9 MSEK
P/E47.5
P/S1.4

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien TagMaster

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om TagMaster? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter