Tectona Capital (TCAB B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Tectona Capital aktie

TCAB B  

Tectona Capital är ett investmentbolag inriktade mot fastighetsinvesteringar. Bolaget fokuserar på att förvärva fastigheter i större städer för att sedan bygga om dessa till mindre uthyrningslägenheter, som sedan hyrs ut. Verksamheten bedrivs via bolagets dotterbolag, med vardera affärsinriktning, där störst fokus återfinns på Panamas fastighetsmarknad. Bolaget grundades under 2006 och har huvudkontor i Stockholm.

Tectona Capital tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 17 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -5 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Tectona Capital

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Tectona Capital (TCAB B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Tectona Capital aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern TCAB B. Aktien har ett P/E-tal på -3.2 och P/S-tal på 6.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Tectona Capital utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Tectona Capital Avanza – se aktiekurs idag

Se Tectona Capital senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Tectona Capital – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Tectona Capital.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Tectona Capital.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Tectona Capital

Tectona Capital

TickerTCAB B
ListaNGM
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde17 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-5 MSEK
P/E-3.2
P/S6.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tectona Capital

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tectona Capital? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter