Teleste (FI) (TLT1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Teleste (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

TLT1V  

Teleste är verksamma inom telekombranschen. Bolaget är en leverantör av lösningar som berör bredband och informationsteknik. Exempel på produkter och tjänster som bolaget erbjuder innefattar design, planering och dokumentation inom nätverkslösningar, noder och förstärkare, säkerhets- och mjukvarulösningar, samt konfigurering och utbildning. Idag innehas verksamhet på global nivå, främst inom den nordiska marknaden.

Teleste (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 102 MEUR, en omsättning på 238 MEUR och med ett resultat på -3 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Teleste (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Teleste (FI) (TLT1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Teleste (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern TLT1V. Aktien har ett P/E-tal på -29.6 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Teleste (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Teleste (FI) senaste utdelning är 0.1 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Teleste (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Teleste (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Teleste (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Teleste (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Teleste (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Teleste (FI)

Teleste (FI)

TickerTLT1V
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde102 MEUR
Omsättning238 MEUR
Vinst-3 MEUR
P/E-29.6
P/S0.7
Utdelning0.1 EUR
Direktavkastning2.2%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Teleste (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Teleste (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter