Transferator A (TRAN A) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Transferator A aktie

TRAN A  

Transferator är ett investmentbolag som investerar i onoterade och noterade tillväxtbolag. Visionen är att vara en aktiv ägare och att på sikt skapa långsiktig värdepotential i bolaget och därmed till aktieägarna. Bolaget investerar i ett flertal olika branscher på den nordiska marknaden, främst verksamma inom spelsektorn. Transferator etablerades 2008 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Transferator A tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 121 MSEK, en omsättning på 40 MSEK och med ett resultat på 13 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Transferator A

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Transferator A (TRAN A) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Transferator A aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern TRAN A. Aktien har ett P/E-tal på 9.4 och P/S-tal på 3.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Transferator A utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Transferator A Avanza – se aktiekurs idag

Se Transferator A senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Transferator A – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Transferator A.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Transferator A.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Transferator A

Transferator A

TickerTRAN A
ListaSpotlight
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde121 MSEK
Omsättning40 MSEK
Vinst13 MSEK
P/E9.4
P/S3.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Transferator A

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Transferator A? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter