Ytrade - Nyheter, insynshandel och pressmeddelanden
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Vad är Ytrade?

Ytrade

Yaytrade är marknadsplatsen för premium fashion och livsstilsprodukter från privatpersoner, premium varumärken och influencers. På Yaytrade kan användare få hjälp att sälja second-hand fashion genom Yaytrade:s pick-up service. Användare beställer hem påsar som de fyller med premium fashionplagg som sedan hämtas upp kostnadsfritt hos kunden eller lämnas in via ombud. Värdering, fotografering, annonsskapande och försäljning sköter Yaytrade. Som användare på Yaytrade får man även ta del av unika utförsäljnings-event från premium brands inom olika segment där man kan ta del av produkter till rabatterade priser. Yaytrade lanserades sin första version 2018 och en uppdaterad version under våren 2019. Marknadsplatsen har på kort tid lockat till sig några av de absolut största svenska fashion varumärkena och influencerna samt fått en internationell användarbas. Bolagets marknadsplattform är en egenutvecklad e-handelsplattform där premiummode möter den cirkulära ekonomin i syfte att bidra till ett mer hållbart konsumentbeteende som driver miljösmart modekonsumtion.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Finwire / Börskollen

Mandel ingår avsiktsförklaring för att köpa Ytrade

Mandel Design har ingått avsiktsförklaring med cirka 87 procent av aktieägarna i e-handelsbolaget Ytrade Group om ett förvärv.

Mandel Design
Ytrade
11 Sep 2020 05:06

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Om Ytrade

Ytrade

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ytrade

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ytrade? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter