Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Aktierna Avanzas kunder köper just nu – NIBE i topp"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Aktierna Avanzas kunder köper just nu – NIBE i topp" som skrevs av Börskollen eller "Här är bolagen som rapporterar idag den 18 oktober" av Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Aktierna Avanzas kunder köper just nu – NIBE i topp

Nedan finner du en färsk sammanställning av de mest köpta aktierna hos Avanza just nu. På topp tre denna vecka hittar vi NIBE Industrier, Novo Nordisk och Saab men läs vidare för att se hela listan med alla 20..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Dagens aktierekommendationer – SSAB med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 18 oktober. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: BNP Paribas Exane..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Nedan listar vi alla bolag på Stockholmsbörsen som rapporterar idag den 18 oktober. Du hittar bland annat bolag som Volvo och Kinnevik..

3. Här är bolagen som rapporterar idag den 18 oktober

Nedan listar vi alla bolag på Stockholmsbörsen som rapporterar idag den 18 oktober. Du hittar bland annat bolag som Volvo och Kinnevik på listan. Volvo med sina 156336 st ägare på Avanza är det mest bevakade..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

4. Hernhag: Fyndchans i börsens syndare

Många investerare ratar bolag med kontroversiella verksamheter, men flera av aktierna levererar god tillväxt till vettig risk. Marcus Hernhag går igenom sex syndare på börsen – där han ser vissa aktier som mer..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

5. Proffsen: Här är nio utdelningshöjare för 2024

Förvaltarna listar sina utdelningsfavoriter på Stockholmsbörsen...

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

6. Handelsbanken överträffar - Di räknar med kurslyft

Handelsbanken borde lyfta på Q3-rapporten efter att ha överträffat förväntningarna på samtliga punkter. Det menar Dagens industri som ser aktien som fortsatt köpvärd. Enligt Dagens industri är det tydligt att..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

7. Analytikermassage hos SEB? Di: Alla kunder får inte samma information samtidigt

SEB:s analytiker anklagas för att prioritera sina viktigaste kunder genom att ge dem information före andra kunder, en praxis som kallas analytikermassage. Enligt Dagens industri får inte alla kunder samma..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Teknikbolaget Crunchfish genomför en företrädesemission som kan tillföra bolaget 85 Mkr innan emissionskostnader...

8. Emissionsguiden hissar två nya flaggor i Crunchfish emission

Teknikbolaget Crunchfish genomför en företrädesemission som kan tillföra bolaget 85 Mkr innan emissionskostnader...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

9. Tele2:s utdelning inte hotad - Aktien upp på rapport

Teleoperatören Tele2:s utdelning är inte hotad, meddelar vd Kjell Johnsen efter att bolaget har släppt sin rapport för tredje kvartalet. Enligt rapporten har Tele2 förbättrat sitt fritt kassaflöde till 1,9..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

10. Tele2 ökade rörelseresultatet som väntat

Teleoperatören Tele2 redovisar en omsättning i linje med förväntat under tredje kvartalet...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Regn slog ut Tesla – ska betala 232 000

När regnet föll startade inte Teslan utan paret åker nu på att betala en räkning på över 230 000 kronor. ”Jag är i chock”, säger bilägaren. För paret i Skottland slutade restaurangbesöket med en mardröm..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

12. Vinstkross från Volvo - resultatet landar på över 18 miljarder

Lastbils- och busstillverkaren Volvo redovisar en delårsrapport för det tredje kvartalet som slår förväntningarna med råge...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

Textilåtervinningsbolaget Renewcells vd Patrik Lundström fick gå på dagen och det verkar inte ha varit en dag för tidigt. Det har nu..

13. Renewcells VD får sparken

Textilåtervinningsbolaget Renewcells vd Patrik Lundström fick gå på dagen och det verkar inte ha varit en dag för tidigt. Det har nu uppdagats stora frågetecken kring bolagets informationsgivning och trovärdighet..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

14. Volvo-aktien nosar på årshögsta –  Di ser ytterligare potential

Volvos senaste rapport överträffade marknadens förväntningar och förutspår en fortsatt stark marknad i Europa och Nordamerika. Detta har fått Dagens industri att bedöma att aktien har potential att stiga ännu..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

15. Handelsbankens räntevinster lyfter kraftigt

Handelsbanken gör ett rekordkvartal. Stor del av förklaringen – bankens räntenetto lyfter kraftigt när utlåningsräntorna har skjutit i höjden...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien BNP Paribas

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.