Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lista:

Lista: Dagens insynsaffärer - Corem bekräftar försäljning av hela innehavet i Castellum

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 21 februari finner vi bland annat "Corem bekräftar försäljning av hela innehavet i Castellum" och "Besqabs produktionschef köper 1 000 aktier".

Nedan finner du ett urval av de mest uppmärksammade av dagens insynsaffärer.

1. Corem bekräftar försäljning av hela innehavet i Castellum

Fastighetsbolaget Corem Property sålde i januari hela sitt innehav av aktier i branschkollegan Castellum, totalt 8,7 miljoner aktier. Det framgår av bokslutet.  Corems försäljning rapporterades i början av februari av Dagens industri med hänvisning till..

Hela nyheten om Castellum kan du kan ta del av här.

2. Besqabs produktionschef köper 1 000 aktier

David Lundgren har den 21 februari köpt 1 000 aktier i bostadsutvecklaren Besqab där han har titeln Chef Produktion. Aktierna köptes till kursen 66,00 kronor per aktie. Köpesumman uppgår till 66 000 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister...

Hela nyheten om Besqab kan du kan ta del av här.

3. Fortnox-chefen köper aktier för 0,1 miljoner kronor

Tommy Eklund har den 17 februari köpt 1 656 aktier i affärssystembolaget Fortnox där han är vd. Aktierna köptes till kursen 60,38 kronor per aktie. Köpesumman uppgår till 99 982 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister. Eklund har 350 000..

Hela nyheten om Fortnox kan du kan ta del av här.

4. Nordnets HR-chef Carina Tovi säljer aktier för 3,3 miljoner kronor

Carina Tovi har den 21 februari sålt 17 648 B-aktier i nätmäklaren Nordnet där hon är HR-chef. Aktierna såldes till en kurs på 187,20 kronor per aktie, en affär på 3,3 miljoner kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av Finansinspektionens..

Hela nyheten om Nordnet kan du kan ta del av här.

5. Vd säljer 7 procent av aktierna i Upsales Technology - institutioner köper (R)

(Korrigerar rubriken) Upsales vd och grundare Daniel Ekberg har sålt 245 000 aktier i bolaget, motsvarande cirka 7 procent av kapitalet och rösterna. På köpsidan stod en rad svenska och internationella institutioner, däribland Herald Investment Trust, Nordea..

Hela nyheten om Upsales kan du kan ta del av här.

Lista: Dagens rapporterade insynsaffärer

Nedan listar vi ett urval av dagens inrapporterade insynstransaktioner. På vår sida Insynskollen hämtar vi all rapporterad insynshandel direkt från insynsregistret hos Finansinspektionen. Här kan du enkelt och smidigt söka fram all insynshandel på bolag eller person.

AktieTypAnmälningsskyldigSumma
CDONFörvärvFar view Partners LP4 349 385 SEK
BooztAvyttringEMMADS INVEST AS1 323 945 DKK
SileonFörvärvKent Hansson512 340 SEK
PandoxFörvärvLiia Nõu489 901 SEK
SCAFörvärvKarl Gunnar Åberg397 546 SEK
PandoxFörvärvAnders Berg283 720 SEK
Bio-WorksAvyttringPatrick Simon Van de Velde221 700 SEK
SCAFörvärvKarl Gunnar Åberg198 406 SEK
Micropos MedicalFörvärvOve Mattsson169 348 SEK
Aros BostadsutvecklingFörvärvAktiebolaget Couronne165 851 SEK
Aros BostadsutvecklingFörvärvPer Rutegård141 710 SEK
Bio-WorksAvyttringPatrick Simon Van de Velde140 300 SEK
SCAFörvärvKarl Gunnar Åberg137 798 SEK
Nord InsuretechFörvärvkim mikkelsen130 104 SEK
FortnoxFörvärvTommy Eklund99 982 SEK
BesqabFörvärvDavid Lundgren66 000 SEK
FortnoxFörvärvRoger Hartelius Nilsson59 953 SEK
AvensiaFörvärvAnders Fredrik Axel Wehtje49 500 SEK
GodsinlösenFörvärvKlas Rickard Hansson Gladh45 829 SEK
Xbrane BiopharmaFörvärvAnette Lindqvist45 000 SEK

Ladda ner Börskollens smidiga app och få automatisk pushnotis vid nya insynsaffärer

2000+ betyg på App Store och Google Play
Alla nyheter samlade på ett ställe
Skapa bevakningar av aktier
Pushnotis när något händer
Helt kostnadsfri

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Aros Bostadsutveckling

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.