Pandox (PNDX B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Pandox aktie

PNDX B  

Pandox är en hotellfastighetsägare i norra Europa med fokus på större hotell på fritids- och affärsdestinationer. Pandox verksamhet är organiserad i Fastighetsförvaltning, som omfattar hotellfastigheter med långa hyresavtal med internationella och regionala hotelloperatörer, samt Operatörsverksamhet, som omfattar hotelloperatörsverksamhet som Pandox bedriver i sina helägda rörelsefastigheter.

Pandox tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 26 853 MSEK, en omsättning på 5 453 MSEK och med ett resultat på -691 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Pandox

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Pandox (PNDX B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Pandox aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern PNDX B. Aktien har ett P/E-tal på -38.9 och P/S-tal på 9.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Pandox utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Pandox Avanza – se aktiekurs idag

Se Pandox senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Pandox – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Pandox.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Pandox.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Pandox

Pandox

TickerPNDX B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde26 853 MSEK
Omsättning5 453 MSEK
Vinst-691 MSEK
P/E-38.9
P/S9.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Pandox

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Pandox? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter