Micropos Medical (MPOS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Micropos Medical aktie

🔔 Skapa bevakning

MPOS  

Micropos Medical innehar verksamhet inom medicinteknologi, vars produkter används inom strålbehandling. Visionen är att utveckla en teknik som förbättrar precisionen vid nämnd behandling, där produktutvecklingen baseras på elektromagnetiskt positionssystem. Produkten skapar realtidsinformation och används främst för behandling av prostatacancer, men även vid andra tumörbehandlingar. Bolaget etablerades under 2003 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Micropos Medical tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 435 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -15 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Micropos Medical

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Micropos Medical (MPOS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Micropos Medical aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern MPOS. Aktien har ett P/E-tal på -29.4 och P/S-tal på 71.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Micropos Medical utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Micropos Medical Avanza – se aktiekurs idag

Se Micropos Medical senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Micropos Medical – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Micropos Medical.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Micropos Medical.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Micropos Medical

Micropos Medical

TickerMPOS
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde435 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-15 MSEK
P/E-29.4
P/S71.7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Micropos Medical

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Micropos Medical? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter