Bio-Works (BIOWKS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Bio-Works aktie

🔔 Skapa bevakning

BIOWKS  

Bio-Works Technologies utvecklar produkter som separerar och renar molekyler vid framställning av nya läkemedel. Teknologin baseras på kromatografi som har som avsikt att förbättra läkemedelssubstansen och tillföra kroppen renare läkemedel. Kunderna återfinns främst inom den europeiska marknaden där produkterna säljs via olika distributionspartners och vidare till bolag inom läkemedelsindustrin, samt forskningsinstitut och universitet. Bolaget bildades 2006 och har sitt huvudkontor i Uppsala.

Bio-Works tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 569 MSEK, en omsättning på 7 MSEK och med ett resultat på -15 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bio-Works

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bio-Works (BIOWKS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bio-Works aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern BIOWKS. Aktien har ett P/E-tal på -37.9 och P/S-tal på 13 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bio-Works utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bio-Works Avanza – se aktiekurs idag

Se Bio-Works senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bio-Works – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bio-Works.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Bio-Works.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Bio-Works

Bio-Works

TickerBIOWKS
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde569 MSEK
Omsättning7 MSEK
Vinst-15 MSEK
P/E-37.9
P/S13

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bio-Works

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bio-Works? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter