Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lista:

Lista: Dagens insynsaffärer - Handelsbanken Fonder flaggar upp i Isofol Medical

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 25 augusti finner vi bland annat "Handelsbanken Fonder flaggar upp i Isofol Medical" och "Produktchef i Elekta köper aktier för 0,5 miljoner kronor".

Nedan finner du ett urval av de mest uppmärksammade av dagens insynsaffärer.

1. Handelsbanken Fonder flaggar upp i Isofol Medical

Handelsbanken Fonder har ökat sitt ägande i bioteknikbolaget Isofol Medical till 5,13 procent av kapitalet och rösterna i bolaget. Det framgår av ett flaggningsmeddelande...

Hela nyheten om Isofol Medical kan du kan ta del av här.

2. Produktchef i Elekta köper aktier för 0,5 miljoner kronor

Maurits Wolleswinkel har den 25 augusti köpt 8 000 B-aktier i medicinteknikbolaget Elekta där han är produktchef. Aktierna köptes till kursen 63,55 kronor per aktie, en affär på 508 400 kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av..

Hela nyheten om Elekta kan du kan ta del av här.

3. Storägaren Gelba Management ökar sitt aktieinnehav i Moment Group

Storägaren Gelba Management har den 23 och 24 augusti köpt 125 055 aktier i nöjesbolaget Moment Group. Aktierna köptes till kursen 65 öre per aktie, en affär på 81 500 kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av Finansinspektionens..

Hela nyheten om Moment Group kan du kan ta del av här.

4. Synsams vd, vice vd och finanschef ökar sina aktieinnehav

Optikkedjan Synsams vd Håkan Lundstedt har den 25 augusti köpt 10 000 aktier i bolaget. Aktierna köptes till kursen 52,47 kronor per aktie, en affär på 524 700 kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister...

Hela nyheten om Synsam kan du kan ta del av här.

5. LMK Groups vd Walker Kinman ökar sitt aktieinnehav

Walker Kinman har den 25 augusti genom bolaget WJK Strategic Consulting köpt 12 000 aktier i  e-handelsbolaget LMK Group där han är vd. Aktierna köptes till kursen 8,25 kronor per aktie, en affär på 99 000 kronor. Affären gjordes på First North. Det framgår av..

Hela nyheten om LMK Group kan du kan ta del av här.

Lista: Dagens rapporterade insynsaffärer

Nedan listar vi ett urval av dagens inrapporterade insynstransaktioner. På vår sida Insynskollen hämtar vi all rapporterad insynshandel direkt från insynsregistret hos Finansinspektionen. Här kan du enkelt och smidigt söka fram all insynshandel på bolag eller person.

AktieTypAnmälningsskyldigSumma
SlitevindAvyttringTAMT AB264 682 625 SEK
BactiguardFörvärvTomBact AB12 370 000 SEK
SlitevindAvyttringOlof Johan Theodor Jeansson8 009 375 SEK
PeabFörvärvRoger Linnér1 068 032 SEK
SynsamFörvärvHåkan Lundstedt524 700 SEK
ElektaFörvärvMaurits Wolleswinkel508 400 SEK
SkiStarFörvärvAnders Sundström Invest AB500 675 SEK
CamurusLösen ökningAgneta Svedberg494 500 SEK
TobiiFörvärvPer Norman476 000 SEK
PeabFörvärvRoger Linnér467 950 SEK
TobiiFörvärvPer Norman459 800 SEK
TobiiFörvärvPer Norman455 600 SEK
ConcentricFörvärvMartin Kunz398 240 SEK
Generic SwedenFörvärvErik Ivarsson386 100 SEK
HexiconFörvärvLars Martinsson318 660 SEK
HexiconFörvärvHans- von Uthmann305 238 SEK
KlaraBoFörvärvHelena Morfiadakis296 069 SEK
RebelleAvyttringSCEI Invest AB251 784 SEK
PeabFörvärvRoger Linnér221 031 SEK
Scandi StandardFörvärvLars Jonas Tunestål198 783 SEK

Ladda ner Börskollens smidiga app och få automatisk pushnotis vid nya insynsaffärer

2000+ betyg på App Store och Google Play
Alla nyheter samlade på ett ställe
Skapa bevakningar av aktier
Pushnotis när något händer
Helt kostnadsfri

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Bactiguard

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.