Bactiguard (BACTI B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Bactiguard aktie

BACTI B  

Bactiguard Holding är verksamma inom medicinteknik. Bolaget utvecklar och producerar infektionshämmande katetrar för urin, luft- och blodvägar. Produkterna består av ädelmetaller med tunt ytskikt som minskar risken för infektioner och långvariga bildningar av bakterier. Verksamheten drivs huvudsakligen inom Europa, Mellanöstern, Asien och Sydamerika. Huvudkontoret ligger i Tullinge.

Bactiguard tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 6 467 MSEK, en omsättning på 211 MSEK och med ett resultat på -36 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bactiguard

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bactiguard (BACTI B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bactiguard aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern BACTI B. Aktien har ett P/E-tal på -177.9 och P/S-tal på 36 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bactiguard utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bactiguard Avanza – se aktiekurs idag

Se Bactiguard senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bactiguard – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bactiguard.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Bactiguard.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bactiguard

Bactiguard

TickerBACTI B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde6 467 MSEK
Omsättning211 MSEK
Vinst-36 MSEK
P/E-177.9
P/S36

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bactiguard

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bactiguard? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter