Trio av färska köpråd – och aktierna du bör avvakta med
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Trio av färska köpråd – och aktierna du bör avvakta med

Trio

I den senaste utgåvan av Börsveckan ges köpråd för Revolution Race, Pierce och Norva24. Tidningen rekommenderar att avvakta med investeringar i Tobii Dynavox, Profoto, Sdiptech och Thunderful Group. Läs vidare för en djupare analys av bolagen och Börsveckans bedömningar.

  • Köpråd för Revolution Race, Pierce och Norva24.
  • Avvakta med Tobii Dynavox, Profoto, Sdiptech och Thunderful Group.
  • Detaljerad analys av bolagens aktuella läge och framtidsutsikter.

Bolagen som får köpråd

Outdoor-klädbolaget Revolution Race har visat upp en imponerande tillväxthistorik. Med en stark internationell närvaro och en etablerad marknadsposition planerar bolaget att fortsätta sin utveckling och bygga vidare på sina befintliga styrkor. Börsveckan bedömer att värderingen är attraktiv och ger ett köpråd, trots risken för att aktien kan påverkas av potentiella försäljningar från Altor och Nyrensten.

MC-tillbehörsbolaget Pierce noterades på börsen under e-handelsboomens topp, men har sedan dess haft en tuff period. Nu börjar bolaget dock förbättra både lönsamhet och balansräkning. Börsveckan ger ett förnyat köpråd, men påpekar att risken fortsatt är hög.

Detta skriver Börsveckan, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Slamsugningsbolaget Norva24 visade svag tillväxt och fallande marginaler i sin delårsrapport för första kvartalet. Vid en djupare analys ser dock Börsveckan potential och upprepar sitt köpråd.

Avvaktande råd för flera bolag

Teknikbolaget Tobii Dynavox har sett en stigande tillväxttakt och förbättrad lönsamhet de senaste åren, vilket har lett till en uppvärdering. Börsveckan väljer dock att avvakta med ytterligare investeringar, då ribban nu är högt satt för att överträffa förväntningarna.

Ljussättningsbolaget Profoto har haft ett utmanande år och inledningen på 2024 var svag. Nya produktlanseringar kan dock vända trenden, men tidningen väljer att avvakta.

Sdiptech har växt stabilt med en konjunkturstabil intäktsbas och historiskt hög lönsamhet. Börsveckan ser dock begränsad uppsida och råder att avvakta.

Thunderful Group avyttrar sin distributionsverksamhet och fokuserar helt på gaming. Börsveckan ser negativt på denna förändring och väljer att avvakta.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Revolutionrace

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt