Thunderful (THUNDR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Thunderful aktie

THUNDR  

Thunderful Group är en pan-nordisk grupp som utvecklar och förlägger PC-, konsol- och mobilspel för den globala spelmarknaden, samt distribuerar spel, spelkonsoler, speltillbehör och leksaker på de nordiska och baltiska marknaderna. Bolaget grundades 2019 efter en omstrukturering av företagsgrupperna Thunderful, Bergsala, Amo Toys och Nordic Game Supply.

Thunderful tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 4 153 MSEK, en omsättning på 2 799 MSEK och med ett resultat på 135 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Thunderful

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Thunderful (THUNDR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Thunderful aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern THUNDR. Aktien har ett P/E-tal på 30.8 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Thunderful utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Thunderful Avanza – se aktiekurs idag

Se Thunderful senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Thunderful – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Thunderful.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Thunderful.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Thunderful

Thunderful

TickerTHUNDR
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde4 153 MSEK
Omsättning2 799 MSEK
Vinst135 MSEK
P/E30.8
P/S1.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Thunderful

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Thunderful? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter