Nyhet

Acconeer får två ordrar värda 2,4 miljoner kronor

Radarsensorbolaget Acconeer får en order från Codico värd 1,6 miljoner kronor och ytterligare en från Nexty Electronics värd 760 000 kronor. Båda beställningarna avser Acconeers pulsade koherenta radarsensor A1 för kunders massproduktion. Det framgår av ett pressmeddelande. - Det finns mycket att glädjas åt med att få två stora ordrar på samma dag, dels att det är en väldigt tydlig signal att vår starka tillväxt är stabil och kommer att fortsätta i 2022, men även att ordrarna är den andra vågen av volymordrar för nya användningsfall såsom bilindustrin och gräsklipparindustrin. Att öppna upp nya marknader är en väldigt viktig del av vår tillväxtstrategi och nu kommer två ordrar på samma dag, kommenterar vd Lars Lindell.

Codico är en europeisk distributör med huvudkontor i Wien, Österrike. Nexty Electronics är en japansk distributör med stark täckning inom bilindustrin.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Acconeer

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Acconeer

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt