Nyhet

Adam

Adam Wyden största ägare i Cdon efter nya aktieköp

Amerikanen Adam Wydens investeringsfirma ADW Capital Management har köpt ytterligare 128 000 aktier i Cdon under första kvartalet. Därmed har ADW gått om Rite Ventures som största ägare i bolaget med knappt 25 procent av aktierna, jämfört med tidigare 23 procent. Det rapporterar Breakit.

Det senaste aktieköpet kostade ADW 40 miljoner kronor.

ADW har varit investerat i Cdon i drygt ett års tid men placeringen har inte fallit ut väl. ADW är back flera hundra miljoner kronor.

Cdons senaste rapport för fjärde kvartalet visade en omsättningsminskning på 32 procent och förlust. Resultatet var belastat med kostnader förknippade till bedrägeriet som upptäcktes på plattformen i slutet av 2021.

https://www.breakit.se/artikel/32453/adam-wyden-koper-annu-mer-nu-ar-han-storst-i-cdon

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om CDON

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien CDON

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt