Nyhet

Agilit

Agilit Holding uppdaterar tidsplan för notering av Nya Agilit

Agilit Holding avser, i enlighet med tidigare kommunikation, att genomföra ett omvänt förvärv av Rightbridge Ventures. Agilit lämnar ett tydliggörande och en uppdatering gällande tidplanen för det omvända förvärvet och för att notera den utskjutna verksamheten som Nya Agilit, enligt ett pressmedelande.

Vid genomförd affär kommer det kommersiella resultatet av transaktionen bli att Agilit byter namn till Rightbridge Ventures och driver Rightbridges verksamhet vidare, samt att Agilits nuvarande verksamhet överförs till ett helägt dotterbolag till Agilit och därefter delas ut till Agilits aktieägare. Så snart som möjligt och inom sex månader efter genomförd affär avser Agilit att åter notera denna verksamhet som Nya Agilit på Nasdaq First North Growth Market.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Agilit Holding

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Agilit Holding

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt