Nyhet

Angler

Angler Gamings vd har köpt aktier för 6,8 miljoner

Efter det kraftiga kursraset i bettingbolaget Angler Gaming har vd Thomas Kalita köpt 1 miljon aktier till ett snittpris på cirka 6,8 kronor per aktie. Det innebär en affär på 6,8 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande.

Efter transaktionen äger Thomas Kalita, via ett bolag han kontrollerar, totalt 5 miljoner aktier i Angler Gaming.

"Efter att ha identifierat problemområdena och utarbetat en grundlig handlingsplan för förbättringar har vi nu påbörjat genomförandet av denna plan, som jag personligen kommer att leda under de kommande 6 månaderna. Mitt köp av ytterligare aktier i Angler Gaming är ett bevis på min fulla tilltro till att den här vägen är den rätta och att den bör ge tillväxt och aktieägarvärde", kommenterar Thomas Kalita.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Angler Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Angler Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt