Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

APAC

APAC rapporterar som väntat förlust i Q1

Spac-bolaget APAC, som gick in på Nasdaq Stockholm i maj 2021, redovisar som väntat ingen omsättning och röda siffror för det första kvartalet 2022.

Rörelseresultatet blev -2,1 miljoner kronor.

Nettoresultatet blev -3,3 miljoner kronor, och per aktie -0,26 kronor.

Kassaflödet från löpande verksamhet uppgick till -2,4 miljoner kronor. Nettokassan uppgick till 11,9 miljoner kronor, att jämföra med 14,3 miljoner kronor under föregående kvartal.

"APACs verksamhet består uteslutande i att identifiera, utvärdera och förvärva ett målbolag. Bolaget fortsätter arbetet med att identifiera målbolag och ser med tillförsikt på möjligheten att genomföra ett förvärv under investeringsperioden", skriver bolaget.

APAC, MkrQ1-2022
Nettoomsättning0
Rörelseresultat-2,1
Nettoresultat-3,3
Resultat per aktie, kronor-0,26
Kassaflöde från löpande verksamhet-2,4
Likvida medel11,9


http://media.finwire.com/media/FWM00729FB-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.