Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Biogaia tecknar avtal i Sydkorea rörande maghälsa för spädbarn

Bioteknikbolaget Biogaia har tecknat ett exklusivt avtal i Sydkorea som gör att Grace International får sälja probiotiska droppar för spädbarn i landet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Grace International har tidigare sålt Biogaias produktportfölj inom maghälsa för vuxna och är från och med i år även den officiella distributören av sortimentet inom maghälsa för barn. En relansering inleds nu i juni.

"Grace International har ett omfattande nätverk, och en bevisad förmåga att penetrera kosttillskottsmarknaden och nå ut till konsumenter genom alla kanaler. Protectis är redan ett väl ansett varumärke bland sydkoreansk vårdpersonal. Genom att arbeta med Grace International, är vår ambition att det ska bli ett lika välkänt och ansett probiotikavarumärke bland konsumenter", säger Isabelle Ducellier, vd för Biogaia, i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om BioGaia

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien BioGaia

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.