Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Coegin Pharma bildar dotterbolag för att accelerera utvecklingen av AVX420

Bioteknikbolaget Coegin Pharma bildar dotterbolaget Avexxin Oncology för att accelerera utvecklingen av läkemedelskandidaten AVX420, och därmed skapa de bästa förutsättningarna för ett kliniskt utvecklingsprogram samt ett partnerskap. Det framgår av ett pressmeddelande.

Etableringen sker efter att bolaget uppnått "mycket lovande" resultat i prekliniska studier kopplat till AVX420, specifikt inom indikationerna trippelnegativ bröstcancer och blodcancer (leukemi).

"Etableringen av nya dotterbolag innebär flera fördelar. Det skapar bättre förutsättningar för finansiering, det är mer kostnadseffektivt, skapar ett bättre fokus och ger en smidigare exitprocess. I enlighet med vår strategi avser vi att presentera fler dotterbolag inom kort", kommenterar Tore Duvold, vd i Coegin Pharma.

Dotterbolaget kommer att ha sitt säte i Norge.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Coegin Pharma

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Coegin Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.