Finepart levererade fem system under andra kvartalet
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Finepart levererade fem system under andra kvartalet

Finepart har levererat fem system under det andra kvartalet.

"Att klara av att leverera fem maskinsystem under ett kvartal hade inte varit möjligt utan ett extremt dedikerat team på Finepart, men även ett stort fokus hos våra partners. Detta var ett viktigt kvitto på att vi nu börjat hitta rätt i våra processer, samt att vår affärsmodell är hållbar när volymerna öka", skriver vd Lars Darvall i en kommentar.

Finepart arbetar nu på att producera ytterligare en Finecut och två Finecutsystem, som enligt kommunicerad plan, skall levereras under andra halvåret till kunder i Storbritannien, Irland och USA.

"Marknadsintresset är fortsatt stort för vår teknik och vi jobbar tillsammans med våra representanter, samt med egna säljresurser, på flera mycket intressanta prospekt för att stänga fler Finecutförsäljningar. Vi lägger fortsatt mycket energi på vår digitala kommunikation och vi ser att det genererar en stadig uppgång av nya potentiella prospekt", uppger Finepart-chefen.

Han pekar också på att eftermarknaden är betydligt starkare än tidigare år samt att man stärker organisationen med nyrekryteringar.

"För att kunna växa snabbare har vi startat ett flertal aktiviteter inom inköp och produktion under första halvåret. Med dessa aktiviteter har vi ambitionerna att korta ledtiderna på Finecutsystemen väsentligt, vilket utöver ökad tillväxttakt även ger en ökad kundnöjdhet", uppger Lars Darvall.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Finepart

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Finepart

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt