Nyhet

Invent Medic signerar avtal med distributör i Tyskland

Medicinteknikbolaget Invent Medic har ingått avtal med Sayco Europe som blir ny distributör i Tyskland för Efemia kontinensstöd. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sayco Europe erbjuder lösningar för både män och kvinnor med inkontinens, och tillhandahåller en kombination av egna produkter samt produkter från andra leverantörer.

"Bolaget har därmed betydande erfarenhet inom kontinens- och urologiområdet och dessutom ett stort kontaktnät som inkluderar såväl hälsovårdsaktörer som ledande opinionsbildare på denna viktiga europeiska marknad", heter det.

Sayco Europe bildades 2019 och är ett systerbolag till Australien-baserade Sayco Australia, som funnits sedan 1984.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Invent Medic

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Invent Medic

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt