Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Paxman ingår avsiktsförklaring med kinesisk partner för distributions- och marknadsföringsavtal

Medicinteknikbolaget Paxman har ingått en avsiktsförklaring med kinesiska Guangzhou Concord Medical Sci-Tech Innovation Center, med syfte att ingå ett distributions- och marknadsföringsavtal för bolagets huvudkallningskylsystem i området Storkina, inklusive Macau, Taiwan och Mongoliet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det initiala samarbetet löper på en period om fem år och kommer omfatta en utvärderingsperiod på 24 månader för att behandla upp till 300 patienter.

”Detta avtal är ett viktigt första steg mot lanseringen av Paxman Scalp Cooling på den mycket stora kinesiska marknaden. Vi ser fram emot att snart kunna nå ett stort antal cancerpatienter i Storkina i samarbetet med Concord Medical och hoppas att kunna omvandla det till betydande försäljningsvolymer under de kommande åren. Det är även en spännande vidareutveckling av företagets vision att göra skalpkylningstekniken tillgänglig för alla cancerpatienter över hela världen", kommenterar vd Richard Paxman.

Aktien stiger 5 procent på nyheten.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Paxman

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Paxman

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt